8.6.2016

Kortepohjasta Vaasaan

Eilen lähetin viimeinkin hakemukseni FKF:n yliopistoyksikkölle Vaasaan. Hakuaikaa olisi ollut 15.6. asti. Minulla ei kuitenkaan ole hirveän paljon luottamusta Suomen postilaitokseen, joten halusin lähettää hakemuksen mahdollisimman pian, jotta se varmasti saapuisi ajoissa perille. Laitoin myös kaksi postimerkkiä siltä varalta, että yksi ei riittänyt, sillä olihan hakemuksessa jopa viisi sivua ja sitä ei koskaan tiedä milloin omalle kohdalle sattuu sellainen tarkkasilmäinen postineiti joka ei päästä kirjettä eteenpäin koska se on 0,05 grammaa liian painava.

Kortepohjan postilaatikon ulkonäkö ei uhku luottamusta.

Toisaalla, Jyväskylän yliopisto (tai joku korkeampi taho) on päättänyt, että yliopisto luopuu kirjallisuudesta pääaineena. Tämä mielestäni aivan älytön päätös vain vahvistaa uskoani, että Vaasa ja japanologia on parempi valinta, sillä en todellakaan haluaisi valmistua äidinkielen opettajaksi jos pääaineeksi voi valita vain suomen kielen. 

Perjantaina matkustan Lahteen Desuconiin, joten luultavasti siitä on tulossa ainakin yksi postaus viikonlopun aikana tai sen jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä hetkellä anonyymit kommentit ovat sallittuja. Kommentoithan hyvällä maulla niin ne ovat sallittuja jatkossakin! ʕ·ᴥ· ʔ