13.6.2016

Desucon - Loottia taidekujalta ja myyntipöydiltä (osa 2/2)

Ihan liikaa pockyja ja neljä pulloa ramune-limua. 
Perjantain keveän lähtölaskennan jälkeen loput conista sujuikin tosi rennosti. Lauantai ja sunnuntai meni lähinnä myyntipöydillä ja taidekujalla pyöriessä, kun yritin olla ostamatta mitään liian typerää. Päädyin kuitenkin ostamaan aika paljon kaikkea roinaa, vaikka olin aiemmin päättänyt että ostaisin vain jotain pientä taidekujalta... Ostin lauantaina pockyja ja ramunea, ja sunnuntaina vielä uudelleen lisää pockyja, kun niiden hinta laski parilla eurolla. Lauantaina päädyin ostamaan myös hienon Jurassic World hupparin, johon olen kyllä erittäin tyytyväinen, sillä se on upean näköinen ja kokokin sattui olemaan juuri sopiva.

Desucon kangaskassi ja Jurassic World huppari.
Viikonlopun aikana ehdin myös tavata erästä englannin kielen opiskelijatoveriani Jyväskylästä, sekä muutamia muita tuttuja naamoja taidekujalla. Lauantaina kävin myös uudelleen karaokehuoneella laulamassa, ja sen jälkeen katsoimme serkun kanssa animehuoneella pari jaksoa Mayoigaa. Sarja oli minulle jo ennestään tuttu, mutta serkulle ei. Lopuksi kruunasimme päivän Finnkinossa, kun kävimme katsomassa uuden Warcraft: the Beginning -leffan. Oli kyllä katsomisen arvoinen. Toivon hartaasti, että siihen tulee jatkoa!

Edellä mainittu kaverini sai varattua meille paikkaliput sunnuntain Cosplaykisaan, siitä suuri kiitos! Olisi muuten jäänyt välistä koko homma, sillä emme jaksaneet kömpiä ylös sängystä kuin vasta kymmenen jälkeen sunnuntaiaamuna... Cosplaykisassa oli yllättävän paljon peliaiheisia cosseja, mistä tykkäsin, sillä useimmat animet ovat jääneet minulta seuraamatta viimeisten muutaman vuoden aikana. Jos puvut olisivat olleet vain anime-aiheisia, olisin ollut aivan hukassa. Käytiinpä me myös kisan jälkeen porukalla animehuoneella jossa pyöri ihastuttava lyhytelokuva Little Witch Acedemy. Nautin sen söpöstä animaatiosta ja ihanasta tarinasta todella paljon. Niin paljon, että voisin jopa sanoa sen olevan uusi suosikkini. 

Taidekujan antimia. Paljon Dragon Age arttia. <3
Taidekujalta tuli viikonlopun aikana ostettua hieman suunniteltua enemmän, mutta olen siitä huolimatta tyytyväinen ostoksiini. Mukaan lähti lähinnä vain Dragon Age ja Marvel -aiheista arttia, mutta se ei haittaa, sillä molemmat fandomit ovat heikko kohtani... Varsinkin tuo Iron Bull x Dorian aiheinen artti oli niin nätti, ettei sitä voinut jättää ostamatta. Osan tarroista ostin kaverilleni syntymäpäivälahjaksi. Myös Rohkelikko-riipus on lahja eräälle toiselle kaverilleni. Tuo puulaatta taas on minulle itselleni. Siinä lukee allekirjoittaneen etunimi katakanoilla. 

Homura-figuuri animesarjasta Puella Magi Madoka Magica.
Sunnuntaina käytin sitten vielä viimeisetkin rahani, kun ostin Homura- figuurin. Olisin halunnut sille kaveriksi samaan sarjaan kuuluvan Madokan, mutta harmillisesti (ja ymmärrettävästi) ne olivat loppuneet aikaisin lauantaina. Lisäksi ostin eräästä kojusta kaksi hauskaa maskia sekä harmaat kissankorvat Osta kolme, Maksa kaksi -tarjouksen houkuttelemana. Olisin halunnut sellaisen missä on pelkkä :3 -hymiön suu, mutta ne olivat suuren suosionsa takia loppuneet lauantaina. Huomaan selvän toistuvan kaavan...

Kaikenkaikkiaan, oli mahtava coniviikonloppu! Ensi vuonna ehdottomasti uusiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä hetkellä anonyymit kommentit ovat sallittuja. Kommentoithan hyvällä maulla niin ne ovat sallittuja jatkossakin! ʕ·ᴥ· ʔ