1.9.2018

住めば都 ❀ Missä asut, siellä pääkaupunki

Toisin sanoen, paikasta jossa asut tulee sinun henkilökohtainen pääkaupunkisi. Ja mun pääkaupunkihan on yhä Vaasa, tämä pieni auringon keskittymä rannikolla.

Mulla on myös Japanese study blog tumblrin puolella.
Huhuh, en ole tänne kirjoitellut sitten viime syksyn. Toinen opiskeluvuosi FKF:llä oli aluksi tosi kiireinen. Henkilökohtaisista syystä en saanut oikein kunnolla opiskeltua syksyn aikana, joten en sitten pärjännyt lukukauden lopputentissä. Sain yhden kurssin (Janska III: Den moderna novellen) suoritettua, ja sitten luovutin. Otin kevääksi hermolomaa ja menin ykkösten tunneille kertaamaan.

Joten nyt sitten uusin kakkosvuoden kursseja. Yritän gambaroida opiskelussa ja löytää tapoja opiskella, jotka houkuttais ja innostais just mua henkilökohtaisesti (manga, light novellit, jne). Mikäs tässä, onneks opettajat ovat ymmärtäväisiä. :D

Uudet ykköset ovat tulleet aloittaneet FKF:llä (allekirjoittanut on nyt kahden vuosiluokan senpai!), joten kävimme tiistaina senpai-kouhai lounaalla Vaasalaisessa vegaanisessa ravintolassa, Vegoshissa. Siellä oli oikein hyvät sapuskat. Sieltä jatkoimme Little Pubiin keskustelemaan, ja muutamat taisivat vielä jatkaa sieltä puistoon istuskelemaan. Nämä uudet kouhait vaikuttavat oikein mukavalta sakilta, tosin heitä oli muutama vähemmän kuin viime vuonna. 

M:n ja E:n kanssa mietittiin, että voitais alkaa käymään Vaasan yliopiston kirjastossa Tritoniassa opiskelemassa porukalla. Ehkä ykköset ja muutkin innostuisivat lähteä mukaan.

Mitäs muuta tässä vuoden aikana on tapahtunut? Ai, joo. Muutin etunimeni. Nyt kehtaan käyttää sitä jopa täällä blogin puolella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä hetkellä anonyymit kommentit ovat sallittuja. Kommentoithan hyvällä maulla niin ne ovat sallittuja jatkossakin! ʕ·ᴥ· ʔ