30.7.2016

Muutto käynnissä...

Siitä onkin kuukausi, kun viimeksi kirjoitin! Mitenkäs lukijoiden kesä on mennyt? Tällä viikolla minun perjantai-iltani kului muuttolaatikoita pakattaessa. Pääsin vasta aamu yhden jälkeen nukkumaan ja aamulla herätys soi puoli seitsemältä, joten olen ollut koko päivän melkoisen univajeinen...

Tämä Charmander kuvaa olotilaani. Ai olenko pelannut Pokemon Go:ta? Miten arvasit?!
Univajeestani huolimatta pakkasimme tavarat vuokratun pakettiauton kyytiin aikaisin aamulla, ja lähdimme Jyväskylästä kohti Vaasaa. Muuttoapuna minulla oli onneksi veljeni sekä eräs hänen kaverinsa, joita ilman olisi ollut hankaluuksia kantaa esim. painavaa sohvaa ulos Jyväskylän asunnosta ja takaisin sisään uuteen asuntoon Vaasassa.

Ilma Jyväskylässä oli aurinkoinen ja vähän liiankin kuuma, sillä vanhan asuntoni seitsemässä kerroksessa tuli melkoinen hiki muuttokuormaa kantaessa ja viimeisiä tavaroita pakattaessa. Vaikka olinkin mahduttanut yllättävän paljon tavaraa pieneen soluasuntooni, saimme kaikki tavarat mahtumaan vuokraamaamme pakettiautoon. Onneksi valitsimme isoimman mahdollisen pakettiauton, muuten olisi saattanut loppua tila.
Saavuttuamme Vaasaan ilma oli yhä aurinkoinen, mutta sääennuste lupaili vesisadetta. Kun saavuimme asunnolle jouduimme miettimään hetken, ennen kuin löysimme parhaimman reitin asuntoon. Päästäksemme sisäpihalle ja asuntoni takaovelle meidän piti kiertää kortteli ympäri, kunnes löysimme auton mentävän raon; tietenkin juuri siitä kohdasta, mistä lähdimme kiertämään.  

Sisälle päästyämme aloitimme tavaroiden kantamisen, ja ehdimpä minä jopa nopeasti siivota pahimmat liat aiemmassa postauksessa mainitsemastani törkyisestä jääkaapista. Laitoin siihen myös virran päälle. Jääkaappi sai täytteekseen myös pussin porkkanoita, purkin mehukeittoa sekä pakkauksen polarin sulatejuustoa, jotka luultavasti odottelevat kiltisti minua kunnes palaan asunnolle myöhemmin tämän kuun loppupuolella. 

This forest is old... Old as balls.
Saatuamme urakan loppuun ajoimme saman tien takaisin Jyväskylään juuri sopivasti pois ukkosmyrskyn alta, josta kirjoitettiin ihan uutisissakin. Pienen huilauksen jälkeen innostuin vielä katsomaan telkkarista Taru Sormusten Herrasta -trilogian toista osaa (Kaksi Tornia). Huomenna lähden junalla Kainuuseen vanhempieni luokse muutamaksi viikoksi, jonka jälkeen käyn tekemässä muutaman tentin Jyväskylässä. Ja sitten pääsenkin takaisin Vaasaan purkamaan muuttolaatikoita ja järjestelemään tavaroita(!).

Alunperin suunnittelemani asunnon seinien maalaus ei aikatauluongelmien takia onnistunut. Kävin kuitenkin Ikeassa ostamassa keittiön pöydän ja tuolit, jotka tuovat hieman piristävää tuulahdusta uuteen kämppään. Laitan varmaankin seinille paljon tauluja ja julisteita. Sillä tavoin saan näkyvimmät jäljet peitettyä...

Näillä terveisillä kohti elokuuta!

9 kommenttia:

  1. Uhh, muuttaminen on aina ihan kamalaa puuhaa! Varmaan oman ekstransa siihen toi vielä sekin, että unet jäi niin vähille... No mutta, onneksi muuttaa ei tarvitse kuitenkaan ihan turhan useasti, joten onpahan urakka ainakin vähäksi aikaa taputeltu!

    Ja muuten - hei vaan hei - minähän olen siis myös Notes to Self -blogin kirjoittaja (Asta) ;) Erottelin vain tarkoituksella vanhan blogin ja uuden, hääaiheisen blogin kahden eri nimimerkin alle, sillä hääblogi löytyy myös meikäläisen henkilökohtaisesta Facebook-feedistä. Hyvä vaan, että sun blogisi postaukset tulee nyt kummallekin accountille - oon alusta asti tykännyt hurjan paljon sun blogisi lukemisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitos, kiva että tykkäät!

      Heh. Meinasin jättää kommentin sun ensimmäiseen blogiin ja kysyä ootko sama tyyppi, kun sun kirjoitustyyli oli niin samanlainen ja toki mainitsit hääblogissa, että miehesi on amerikkalainen... Mutta en sitten ehtinyt. Hyvä tietää kuitenkin. :3

      Joo, muuttaminen on tosiaan aika rankkaa. Mutta uuteen asuntoon muuttaminen on myös tosi hauskaa sillon kun pääsee sisustelemaan ja miettimään tavaroiden järjestystä jne... Joten on siinä onneksi hyvätkin puolensa. :D

      Poista
  2. Mullakin kohta muutto edessä, tullut jo vähän pakkailtuakin :D koulun alku vaan jännittää yhä enemmän päivä päivältä! Ps, laitoin sulle fb:ssä viestiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä muuttoon! Muakin jännittää ihan pirusti koulun alku. :D

      Poista
  3. Pakkaaminen ja muuttokuormien kantaminen on kyllä - suoraan sanottuna - helvettiä. Onneks se on osaltani jo suurimmaksi osaksi historiaa, mutta sinne lähetän tsemppiä !

    VastaaPoista
  4. Mä muutin viime kesänä omilleni ja nyt heinäkuun alussa poikaystävän kanssa saman katon alle, joten muuttokuormia on tullut purettua ihan mukavasti. :D Tsemppiä muuttoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se purkaminen nyt on ihan OK, mut itse muutto ja se laatikoiden kantaminen ei oo mitään lystiä. :--D
      Kiitos!

      Poista
  5. Mun pikkusiskoni muutti myöskin Vaasaan ja aloittaa kans Japanin opiskelun ensi viikolla :-) tsemppiä sulle uuteen kouluun ja opiskelun iloa!

    http://jasmminemaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Tällä hetkellä anonyymit kommentit ovat sallittuja. Kommentoithan hyvällä maulla niin ne ovat sallittuja jatkossakin! ʕ·ᴥ· ʔ